Sommeraftener på Sophienholm

 

I Juni, Juli og August til den 22/8 holder køkkenet aftenåbent

tirsdag til torsdag kl. 17.30-19.00

(sidste bestilling kl. 19.00)

 

Menu uge 33

 

Forret:

Rillette af varmrøget færøsk laks

med rødløg, dild, citron og ristet brioche

Kr. 89,-


Hovedretter:

Sprødstegte makrelfileter

og bagte rødbeder med rødløg, hasselnødder, røde bær og syrnet peberrodsfløde

Hertil nye kartofler

Kr. 159,-

 

 

Olivenglaceret økologisk okseskank

med majs, nye løg og milde hvidløg

Hertil nye kartofler

Kr. 169,-

 

Desserter:

4 gode oste med ristet rugbrød

Kr. 119,-


Hjemmebagt kage med kompot og creme

Kr. 55,-

 

 

Sophienholm Cafeteria | Nybrovej 401 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: (+45) 45 88 40 05