APRIL-MAJ 2017

fra 12:00 til 17:00

 

Konfirmationsmenu

 

Kryddergrillet færøsk laks

med blomkålsflan, blomkålscouscous, saltet citron, dild og mandler

-

Langtidsstegt kalvetyndsteg fra Grambogård

med forårsgrøntsager, ramsløg-persillepuré og kalvesky med brunet hvidløgssmør

Hertil mosede nye kartofler med yoghurt

-

Citronsirupkage med kærnemælksfromage, bagte rabarber og rabarbersorbet

 


2 retter kr. 315,-


3 retter kr. 399,-

 

3 retter aften kr. 449,-

 

Tilvalg af modne oste med ristet rugbrød kr. 70,-

 

Vinforslag

 

Hvide:


Mâcon La Roche-Vineuse Blanc 2015, Domaine Sylvaine et Alain Normand. Kr. 399

Sainte Peyre Chardonnay 2016, Pays d'Oc, Cave Les Costières de Pomerols. Kr. 285

Vinum Africa Chenin Blanc 2015, Old Bush Vines, Sydafrika. Kr. 395

 

Røde:

 

Morgon, Cru de Beaujolais 2015, Domaine de la Chanaise, Dominique Piro. Kr. 425

Le Bordeaux de Bernard Magrez 2009. Kr. 389

Tabali Reserve Especial Pinot Noir2013, Limari Valley, Chile. Kr. 399

 

Dessert:

Château Septy 2013, 1/2fl Monbazillac. Kr. 199

Moscato d'Asti "La Caliera" 2016. Kr. 369

Late Harvest Reserve Muscat 2011, 1/2 fl Tabali, Chile. Kr. 199


Sophienholm Cafeteria | Nybrovej 401 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: (+45) 45 88 40 05